Uttak til EM Diskgolf 2012

I dag mottok klubben informasjonsmail om uttak til EM. Ønsker noen av våre medlemmer å delta bør dette leses.

Planen før sesongen 2011 var å bruke PDGA-rating for å fordele plassene, men da dette ikke har blitt kommunisert godt nok ut til miljøet velger vi i hovedsak å basere uttaket på Norgescupen 2011 i tråd med tidligere uttak.

Norge har foreløpig blitt tildelt 19 plasser totalt i EM. Ut i fra antall i Norgescup og nivået på spillerne her disse plassene blitt fordelt på følgende måte:
Open – 9 plasser
Dame – 2 plasser
Junior – 1 plass
Master – 1 plass
Gr. master 1 plass
Wildcards – 5 plasser

Wildcard kan fordeles på alle klasser. Fordelingen av wildcard gjøres av golfkomiteen i samarbeid med styret i DSN.

ALLE som ønsker å delta for Norge i EM2012 må selv gi beskjed om dette til golfkomiteen til e-postadresse: diskgolf@disksportnorge.no innen 15.02.2012.
Dette er ikke en bindende påmelding, men de som ikke melder sin interesse innen denne fristen stiller bakerst i køen når plassene fordeles.
Merk meldingen med “EM-deltakelse 2012”, oppgi fult navn, telefonnummer, e-postadresse og hvilken klasse du ønsker å delta i. Det er mulig å delta i aldersbestemte klasser du er kvalifisert selv om du ikke har deltatt i denne klassen i NC2011.
Videre informasjon blir sendt på e-post, komiteen tar ikke ansvar for at informasjonen kommer fram om e-postadressen du oppgir er feil så sjekk dette nøye da feil kan koste deg en plass i EM.

Info om EM

Datoer:

  • Søndag 12 august; Banen åpen
  • Tirsdag 14. august; Spillermøte og åpningsseremoni
  • Onsdag 15. – Lørdag 18. august; Spill
  • Søndag 19. august; Par EM

Sted: Colchester i Essex ca. 10 mil fra London
internettside: http://www.bdgaopen.co.uk/

Alle eventuelle spørsmål rettes til Ingar Ballo Sandum, ingoball@gmail.com.