Frisbeegolf 2016 med Bærum Frisbeeklubb

Bilde av kurven på hull 5 på Rud

I skrivende stund kjennes det nesten rart ut å tenke på en ny sesong og frisbeegolf i 2016. Ute laver snøen ned, men en ny sesong nærmer seg raskt og påmelding til årets første NC i Kristiansand er allerede startet. Søndag 6. mars kl. 18.00 starter påmelding for spillere i fase 2.
Vi håper selvsagt å se at gamle medlemmer fortsatt vil være medlemmer, vi ønsker også nye medlemmer hjertelig velkommen til Bærum Frisbeeklubb.

Medlemsavgiften brukes bl.a. til å utvkle klubben videre og til å utbedre og vedlikeholde banen.
I 2016 vil banen få T-sign, noen nye kurvplasseringer, kurvene vil bli merket bedre og det er planlagt laget en permanent ob-ring på hull 6. Det vil bli satt opp et stort opplysningsskilt med tegning over hele banen. Det jobbes også med kommunen om utvidelse av banen. Som medlem i Bærum Frisbeeklubb har du også en unik anledning til å være med på innetrening hele vinteren om du ønsker det.

For å spille Norges cup og Kysttour må man være medlem av en klubb.
Et medlemsskap i Bærum Frisbeeklubb koster for 2016:

Enkeltstående medlemmer 18 år + – kr. 200,-.
Enkeltstående medlemmer under 18 år – 100,-.
Familie to voksne + alle barna – kr. 400,- (alle barna blir dermed gratis).

Medlemskontingenten betales til kontonr.: 1503 19 30291.

Merk innbetalingen med Navn.

Du må også betale lisens om du skal være med på Norges cup. Denne koster 200,- du vil få en mail med giro så fort medlemskontingenten er betalt. Denne lisensen går ikke til den lokale klubben din, men til forbundet. Skal du ikke spille noen av de store turneringene trenger du ikke betale denne lisensen.

Da gjenstår det bare å ønske gamle og nye medlemmer et godt, morsomt og spennende frisbee år.