Morten Martinéz Løvbugt – vinner av Nybegynnerklassen i Stovnerputten -13

Morten Martinéz Løvbugt, Bærum Frisbeeklubb - vinner av Nybegynnerklassen i Stovnerputten 2013

Morten Martinéz Løvbugt, Bærum Frisbeeklubb – vinner av Nybegynnerklassen i Stovnerputten 2013

Morten vant nybegynner klassen med 8 poeng til
2. plassen og 12 poeng til 3. plassen.

6. mai 2013 sent på kvelden tikket det inn en innmelding til Bærum Frisbeeklubb fra Morten Martinéz Løvbugt. Morten flyttet fra Trondheim til Bærum i vinter og hadde lyst til å fortsette å spille frisbee. Morten uttrykte at han ikke var noen god frisbeespiller og måtte trene masse før han kunne være med på en ukesgolf, etter noe overtalelse kom han nå på en mandagsgolf. Og wow, for en kastearm….. Det gikk ikke så mange mandagsgolfer, tirsdagsgolfer og onsdagsgolfer før han følte seg tøff nok til å melde seg på sin første NC – og det på selveste Stovner, som slett ikke er en bane som gir deg mye gratis, her må man jobbe for poengene….

Etter 1. runde på lørdag leder Morten med tre poeng til 2. plassen.
Etter 2. runde på lørdag øker han ytterligere.
Spent på morgendagen er det tydeligvis vanskelig å finne nattesøvnen. Søndag morgen starter Mortens gruppe 07.12 – været….. vel kunne vært bedre, det voldsomme regnet holder seg unna helt til hull 15. Da starter det. Men Morten viser seg som den sterkeste trønder i gruppa og klarer å holde koken helt inn, selv med en 11’er på hull 18.

Vi kan bare gratulere Morten med en fantastisk 1.turnering og ønsker kan lykke til videre – vi tror ikke det er siste gang vi ser Morten i konkurranser.