Frisbeegolf i Bærum på Kalvøya

Bærum Frisbeeklubb ble etablert  juni 2010 og har allerede blitt en klubb med mange gode spillere. Vi er glade og stolte over å kunne fortelle at vi nå har fått en frisbeegolfbane i Bærum, her vil vi spille frisbee hver tirsdag kl. 18.00. Banen ligger i Sandvika, ute på vakre Kalvøya og har 11 permanente hull.

Vi håper alle som benytter seg av banen er flinke til å ta hensyn til turgåere og passe på å ikke kaste når folk vandrer i veien. Ta hensyn så vi kan få til en fin dialog med andre brukere av øya. Husk, vi er nye her på øya og det er mange som ikke kjenner til sporten og vet hva det går ut på.

Oslo kommune har allerede fire frisbeegolfbaner – disse ligger på Ekeberg, Stover, Muselunden ved Sinsenkrysset, Holmenkollen og Røa.

Vi i Bærum Frisbeeklubb ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i klubben. Ved å bli medlem blir du også en del av av miljøet, du kan få mange gode råd av andre spillere. Ønsker du kanskje å delta i turneringer? da trenger du å være medlem av en klubb – det er viktig for klubbens satsing, rekruttering osv. Det er også viktig for sporten! Disksport Norge får pengestøtte ut i fra antall medlemmer, og mer penger og ivrige spillere kan føre til nye spillere, flere baner osv.

Bærum Frisbeeklubb har en visjon:
Bærum Frisbeeklubb diskriminerer ikke og skal ikke diskriminere på grunnlag av farge, religion (tro), kjønn, kjønnsuttrykk, alder, nasjonal opprinnelse (opphav), funksjonshemming, sivilstatus, seksuell orientering eller militær status, i noen av sine aktiviteter eller arrangementer. Disse aktivitetene omfatter, men er ikke begrenset til, valg av styremedlemmer, medlemsleverandører og levering av tjenester. Vi er innstilt på å gi et inkluderende og innbydende miljø for alle medlemmer og deltagere.

Bærum Frisbeeklubb vil ikke diskriminere og vil iverksette tiltak for å sikre mot diskriminering i medlemsrekruttering og ved våre arrangementer basert på rase, farge, kjønn, nasjonal opprinnelse, alder, religion, tro, funksjonshemming, seksuell orientering, kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk.

Hvilke fordeler får du som medlem i Bærum Frisbeeklubb:
1. Medlemmer vil få introduksjon i regler, kasteteknikk og valg av frisbeer hvis de ønsker dette.
2. Mulighet for å delta i konkurranser som arrangeres av klubben, samt ved andre konkurranser i landet.
3. Innetrening i vintersesongen. En unik mulighet for medlemmer å få massetrening inne når det både er kaldt og mørkt ute, dette er gratis for medlemmer av klubben.
4. Være med i et aktivt miljø men noen av landets beste frisbeespillere.
5. Spille ukesgolf på egen bane på Kalvøya, tirsdager i sommersesongen.
6. Få resultatene på nett.

Bli medlem her

Ønsker du mere opplysninger kan du ringe leder i Bærum Frisbeeklubb Mona Bjerke på 934 58 444 eller send en mail til post@baerumfrisbeeklubb.no