Resultater Ballerud Mixed Pargolf 2012

 

Turneringen ble i år lagt til siste helg i oktober. Dette ble gjort for at vi skulle ha mulighet til å arrangere noe på dagtid, da Ballerud Golfbane er åpen for ballgolfere til sene kvelden om sommeren og for at de som bor lengre unna skulle ha mulighet for å delta.

En faktor som kom som en overraskelse på arrangøren torsdag kveld var kulda eller mangel på kulde som kunne være en trussel for gresset på Ballerud. Stor var derfor spenningen da vi fredag sto på Ballerud for å klargjøre før turnerings start lørdag morgen og enda ikke hadde fått klarsignal til å gå på det dyrebare gresset på golfbanen.
Raskt kom bestemmelsen at det måtte lages en reserveplan hvis vi ikke fikk spille på Ballerud og valgte da å tenke på Frogner. Her ble det satt opp to chingkurver og banen ble gjort litt om og OB linjer laget, tee flyttet og mando’er bestemt. Nytt banekart måtte også lages.

Lørdag morgen var spenningen stor. Klokken 9.30 kom den endelige beskjeden om at 1. omgang måtte spilles på Frogner men at vi var garantert å få spille på Ballerud 2. runde. Spillerne tok nyheten om Frogner/Ballerud med godt mot (takk til alle for overbærenhet). Dermed måtte alle forflytte seg til Frogner hvor vi spilte alternate.

Ragne Huseby og Thomas Finborud ble det sterkeste paret på Frogner med en score på 56, tett fulgt av Lydie Hellgren og Anders Haugen på 57, på tredjeplass Birgitte N Danielsen og Anders N Danielsen på 59.

Lunchen ble spist på klubbhuset vi hadde leid for anledningen, det var baguetter,kaffe og kaker.

I 2. runde gikk de tre beste lagene på samme flight. Ragne og Thomas, Lydie og Anders, Birgitte og Anders. Kampen om plassene på pallen ble spennende. Lydie og Anders spilte en  knallbra best shot runde på 46 og fikk et napp i vandrepokalen. På andreplass kom Birgitte og Anders og  på tredje kom Ragne og Thomas.

Vil også nevne at det var tre gutte par som deltok i turneringen i egen klasse. Øystein K Paulsen og Ola Kolle ble det sterkeste parret og fikk en liten belønning for innsatsen.

Middagen ble inntatt på klubbhuset og all maten ble laget av Joakim Haugmoen Grandal, Bærum Frisbeeklubb som ofret en fridag for å lage mat til oss som spilte denne dagen.
En stor takk for all hjelp og en fantastisk god gryterett og superferske baguetter.

Vi takker alle deltagerne som stilte opp, og spesielt de damene som ikke spiller så mye. Får håpe det gir mersmak.

 

 

 

 

 

Resultater: