Maigolfen 2015

I år startet den 36. maigolfen med gråvær. Heldige tross alt, det pøsregnet i hele natt, bakken var derfor våt men forholdene var gode under konkurransen og vi slapp med en våt bakke. Regnet uteble og ved 10-tiden dukker sola opp og forholdene blir fine som hvert år under maigolfen.

Etter to runder ender tre av Bærums spillere i finalerunder.
Vi har Svein Bjerke i Master. Jonas Austlie og Øystein Lund Carlsen i Open.
Christian Nitter og Mona Bjerke måtte nøye seg med å følge finalen fra sidelinja.

Vi vil gratulere alle fra Bærum, også de som ikke fikk finalespill men spesielt Øystein Lund Carlsen som viser gryende storform og tar seieren og pokalen i år med en herlig 1. plass. Ikke mindre, Jonas Austli som får en god 4. plass etter meget godt spill og Svein Bjerke med 3. plass i masterklassen.

Takk til Pencake for nok en flott og hyggelig turnering,

GRATULERER alle tre!

Klar for finale

Klar til start i finalen maigolfen 2015. Til venstre Øystein Lund Carlsen i midten Jonas Austli og til høyre i bildet Carlos Rio.

Hull 3, Ekeberg.

Hull 3 på Ekeberg, med finalegruppa i Open.

Finalegruppa i master

Finalegruppa i Master. Fra venstre: Kim Børvind, Muselunden 2. plass, Knut Hummelvoll, Hamar 1. plass, Svein Bjerke, Bærum 3. plass og Adrian Oleson, Hønefoss 4. plass.

Finalegruppa ferdig

Finalegruppa i Open. Fra venstre: Carlos Rio, Pancake 2. plass. Jonas Austli, Bærum Frisbeeklubb 4. plass. Øystein Lund Carlsen, Bærum Frisbeeklubb 1. plass og dessverre vet vi ikke navnet på den unge lovende til høyre i bildet som spiller for Ekeberg og som tok 3. plassen i Open.

Jonas Austli på hesteryggen

Jonas Austli tar en ridetur etter finalerunden.