Bli medlem

Innmelding i Bærum Frisbeeklubb

Fyll ut skjemaet under for å bli medlem av klubben. Medlemsskapet gjelder pr. kalenderår, for å få offisielle resultater på Bærum Frisbeeklubbs ukesgolf må man være betalende medlem. Det samme gjelder for å delta i Norgescup eller NM i diskgolf.
Innbetaling av medlemskontingent kan gjøres til kontonr.: 1503 19 30291. 

Medlemspriser:
Enkeltstående medlemmer under 18 år – 100,-
Enkeltstående medlemmer fra fylte 18 år – 200,-
Familiemedlemsskap – 400,-
Støttemedlemsskap – 100,-

For ytterligere opplysninger ta gjerne kontakt med oss på  telefon 934 58 444.

Ønsker du å melde deg inn i Bærum Frisbeeklubb kan du fylle ut skjema.

De fleste turneringer i Norge krever at du er medlem av en klubb. Prisen for medlemsskap varierer litt fra klubb til klubb men det er uansett veldig billig. Uansett hvilken klubb du velger å melde deg inn i er det viktig at du gjør dette for å støtte sporten og klubben. Først og fremst er det viktig for klubben å få inn medlemskontingentene for å vedlikeholde/bygge lokale frisbeegolfbaner og kunne drive med rekrutering i nærområdet. I tillegg er det viktig for frisbeesporten i Norge at så mange som mulig står på listen over aktive spillere i Norge slik at vi kan komme over den magiske grensen på 1500 som vil føre til større pengestøtte fra idrettsforbundet. Vi anbefaler derfor alle som liker å kaste frisbeegolf å melde seg inn i en klubb. Som medlem av Bærum Frisbeeklubb er du med i et godt og sosialt miljø med noen av Norges beste spillere.

Hvilke fordeler får du som medlem i Bærum Frisbeeklubb:

1. Medlemmer vil få introduksjon i regler, kasteteknikk og valg av frisbeer.
2. Faste treningstider for medlemmer.
3. Mulighet for å delta i konkurranser som arrangeres av klubben, samt ved andre konkurranser i landet.
4. Innetrening om vinteren. Vi starter innetrening første torsdag etter nyttår og holder på frem til påske. En unik mulighet for medlemmer å få massetrening inne om vinteren. Innetreningen er gratis for klubbens medlemmer.
5. Være med i et aktivt miljø men noen av landets beste frisbeespillere.
6. Spille ukesgolf på egen bane på Kalvøya tirsdager.